ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

«Χρυσές εποχές» στον Σκορπιό: Βάφτισαν τον εγγονό του Ριμπολόβλεφ

Το μικρό εκκλησάκι του νησιού άνοιξε ξανά (32 χρόνια μετά τη βάφτιση της Αθηνάς Ωνάση, εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση) για τη βάφτιση του εγγονού του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους Σάσα στο εκκλησάκι του νησιού, παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων.

Η βάφτιση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έγινε λίγους μήνες πριν και μάλιστα χωρίς να την πάρει είδηση κανείς. Το ζευγάρι, που έχει μόνιμη βάση το Μονακό, έχει επιλέξει να ζει την οικογενειακή του ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που απέχουν από τα κοσμικά, ενώ απουσιάζουν ακόμα και από events της ιππασίας.

Από τη σεμνή τελετή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ρώσος μεγιστάνας και παππούς του μικρού. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του Σάσα. Στην τελετή παραβρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι, δίχως να επιθυμούν να προκαλέσουν και να «φέρουν» στο νησί δημοσιογράφους.

protothema.gr

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.