BUSINESS NEWS

Δελτίο Τύπου Orange Grove | Νέος Κύκλος Αιτήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Orange Grove: Νέος κύκλος αιτήσεων για startups!

 

Το Orange Grove, συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή startups στο επόμενο 6-μηνο incubation round, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

 

Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

 

Πιο συγκεκριμένα, στα startups που θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής για το νέο κύκλο, το Orange Grove προσφέρει χρήση του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshops και συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας και των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας.

 

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε το σύνδεσμο https://orangegrove.eu/incubationprogramme/ έως τις 26 Σεπτεμβρίου (23:59 GMT+3). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove είναι διαθέσιμες στο www.orangegrove.eu (για αιτήσεις στο Orange Grove Patras παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.orangegrovepatras.biz) .