ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Όλη η Λευκάδα σε ένα βιντεο

Η Λευκάδα εμπνέει. Μια απολαυστική ταινία γεμάτη εικόνες από Λευκάδα σας ταξιδεύει από την μια άκρη του νησιού μέχρι την άλλη, από τις κορυφές του μέχρι εκεί που το κύμα αγγίζει τη στεριά.Όλη η ομορφιά του νησιού κλεισμένη σε 27 χορταστικά λεπτά.

Από τους νεραϊδότοπους του Ρουπακιά, των πηγών του Σύβρου και του φαραγγιού της Μέλισσας, τα καταπράσινα Σταυρωτά, την Ελάτη και τους Σκάρους, τους μικρούς αλλά εύφορους κάμπους, τα υπέροχα ορεινά και ημιορεινά χωριά της μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, η Λευκάδα είναι ένα νησί μοναδικό. Από την λιμνοθάλασσα, το κάστρο και τους Μύλους, από τα μοναστήρια και τις παμπάλαιες εκκλησιές, από τους ορμίσκους της ανατολής μέχρι τις μοναδικές άγριες παραλίες της δύσης αποτελεί έναν εκπληκτικό τόπο που αξίζει κανείς να τον γνωρίσει απ΄ άκρη σ΄ άκρη.

Κουβαλά πάνω της χιλιάδες χρόνια μύθου και ιστορίας. Κουβαλά επάνω της ένα φυσικό ανάγλυφο με χιλιάδες εναλλαγές. Φέρει το βάρος ενός εκπληκτικού τόπου με απεριόριστες δυνατότητες.

Το βίντεο (με τον τίτλο The documentary 2017) είναι μια ερασιτεχνική ανεξάρτητη παραγωγή των Ιωάννη και Κατερίνας Λογαρά, σε λήψεις Ιωάννη Λογαρά. Μας ταξιδεύει σε όλο το νησί με υπέροχες εικόνες. Μας δίνει πληροφορίες για την ιστορία, τη γεωγραφία και το φυσικό του πλούτο και είναι “ντυμένο” με ατμοσφαιρικές μουσικές επιλογές.

Πηγή: golefkas.gr