ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

Το τελευταίο καλοκαίρι πριν από τη μεγάλη ανακαίνιση του Σκορπιού

Ο Σκορπιός έχει μετατραπεί και φέτος σε πόλο έλξης για τον ιδιοκτήτη Ντμιτρι Ribolovlev, την οικογένειά του και τους φίλους του. Κάθε καλοκαιρινή περίοδο ο Dmitry Ribolovlev αφιερώνει πολύ χρόνο στον οικογενειακό παράδεισό του, πάντοτε με καλεσμένους του, επιχειρηματικούς συνεργάτες, και φίλους, καθώς επίσης και με τις κόρες του, Κάτια και Άννα, ή όπως και πρόσφατα με την σύντροφο του, το γνωστό μοντέλο και φωτογράφο Daria Strakous.

Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι πριν από τη μεγάλη ανακαίνιση του νησιού. Η ανακαίνιση είναι απαραίτητη γιατί θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής για το νησί και ολόκληρη την περιοχή της Λευκάδας. Μια ανακαίνιση που περιμένουν με ενδιαφέρον και οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες της Λευκάδας. “Πρόκειται για μία επένδυση που θα αναβαθμίσει την περιοχή και ολόκληρο το νησί της Λευκάδας. Μια επένδυση που θα κάνει το Σκορπιό και την Λευκάδα επίκεντρο, διεθνώς“, θα πει στο lefkadapress ο π. αντιδήμαρχος και ξενοδόχος στο Νυδρί, Γιάννης Καρτάνος.

Ο Ρώσος μεγιστάνας απολαμβάνει τον Ιόνιο και τον Σκορπιό περισσότερο από ποτέ. Καλωσορίζει φίλους, επισκέπτεται τη Λευκάδα και το Μεγανήσι για βόλτες και φαγητό, απολαμβάνει κάθε καλοκαιρινή στιγμή με φόντο το βαθύ μπλε του Ιονίου Πελάγους. Οι διακοπές του Ρώσου μεγιστάνα στον Σκορπιό περιλαμβάνουν κολύμβηση και θαλάσσια σπορ, καθώς επίσης και ποδόσφαιρο. Ξυπνά νωρίς, πηγαίνει για τζόκινγκ, κάνει κολύμβηση … Το βράδυ επισκέπτεται, με τη χαλαρή του πάντα διάθεση, τα αγαπημένα εστιατόρια του. Είτε η ταβέρνα “Μηνάς” στη Νικιάνα είτε τον “Ερρίκο” (Ρίκο)” στο Μεγανήσι …”Ο Ντ. Ριμπολόβλεφ έχει γίνει ένας από εμάς, θα μας πει ο δημοτικός σύμβουλος , Ευτύχης Ζουριδάκης. Το συναντάμε πολύ συχνά  στις βόλτες του στο Νυδρί , είναι φιλικός , προσιτός και δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του για την περιοχή. Σε ότι αφορά την ανακαίνιση του Σκορπιού θα είναι όντως μία πολύ σημαντική στιγμή για την περιοχή , η ολοκλήρωσή της. Θα αλλάξει άρδην η ζωή των επαγγελματιών και όχι μόνο στα νησιά μας γύρω από τον Σκορπιό”, θα καταλήξει ο κ. Ζουριδάκης.

Στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν ο Ντμίτρι και η Ντάρια, απαθανατίστηκαν να περπατούν στο λιμάνι του Νυδριού από παπαράτσι του Gala

Ο Σκορπιός και η Λευκάδα φέτος με την παρουσία της οικογένειας Ριμπολόβλεφ έχουν γίνει πραγματικός πόλος έλξης για όλα τα ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και φυσικά, όλοι αναμένουν να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο νησί για να περάσει σε μια άλλη φάση ανάπτυξης τόσο το ίδιο όσο και η ευρύτερη περιοχή.

Εικόνες από τον Σκορπιό σήμερα
Εικόνες από τον Σκορπιό σήμερα
Εικόνες από τον Σκορπιό σήμερα
Εικόνες από τον Σκορπιό σήμερα

Πηγή: Lefkadapress