ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Λευκάδα: Τρέλανε τους πιτσιρικάδες ο Ραδαμέλ Φαλκάο – Ο Κολομβιανός σταρ στο Νυδρί Πηγή: Λευκάδα: Τρέλανε τους πιτσιρικάδες ο Ραδαμέλ Φαλκάο – Ο Κολομβιανός σταρ στο Νυδρί

COPYRIGHT KONSTADINA LAMBROPOULOU

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους πιτσιρικάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Οδυσσέα Νυδρίου, αφού έδωσε το «παρών» στην φιέστα για την άνοδο της πρώτης ομάδας και προπονήθηκε για περίπου μια ώρα με τους μικρούς θαυμαστές του.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, την οποία προετοίμασε ο δήμος του Νυδρίου σε συνεργασία με την Μονακό του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο Ραδαμέλ Φαλκάο «απογείωσε» τους μικρούς φίλους του νησιού.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό, η οποία έχει αδελφοποιηθεί με τον Οδυσσέα Νυδρίου, βρέθηκε καλεσμένος του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό και φυσικά έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένος και ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και βλέπω τα παιδιά να είναι χαρούμενα. Αγαπώ τον κόσμο της Ελλάδας , είναι μια υπέροχη χώρα και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Χάρηκα πολύ όταν μου είπαν να έρθω στην Ελλάδα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα αμέσως ναι. Αισθάνομαι υπέροχα να έχω τη δυνατότητα να γνωρίσω την Ελλάδα και την κουλτούρα της. Και τελικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία να είμαι με τα παιδιά που ανθρώπους σαν εμένα μας βλέπουν ως είδωλα και θέλουν να μας μοιάσουν. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθουν ότι είμαστε το ίδιο και κάποια μέρα μπορούν κάποια από αυτά να βρεθούν στη δική μου θέση», ανέφερε ο Φαλκάο.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Θειακός, ο οποίος ήταν διαρκώς δίπλα στον Κολομβιανό σταρ προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά κατά την παρουσία του στο γήπεδο του Οδυσσέα. Ο Φαλκάο μαζί με τον Καραγκούνη έκαναν την απονομή μεταλλίων στην πρώτη ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου, υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών και φωτογραφήθηκαν με τους ανθρώπους του νησιού, οι οποίοι εξέφρασαν για μια ακόμη φορά τον σεβασμό τους προς την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο.

Ο Φαλκάο παρέμεινε μια ακόμη μέρα στον Σκορπιό μαζί με της σύζυγό του και τις δύο κόρες του ενώ στη συνέχεια αποχώρησε με το ιδιωτικό τζετ του Ρώσου μεγιστάνα για ολιγοήμερες διακοπές αφού η σεζόν στην Γαλλία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

COPYRIGHT KONSTADINA LAMBROPOULOU
COPYRIGHT KONSTADINA LAMBROPOULOU

Πηγή: iefimerida.gr