ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κρυφό όνειρο του Σουμάχερ πριν το ατύχημα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σκέψεις που έκανε ο Μ. Σουμάχερ να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή έκανε ο μάνατζερ του οδηγού της φόρμουλα 1.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σκέψεις που έκανε ο Μ. Σουμάχερ να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, λίγο καιρό πριν το ατύχημα που τον έχει καθηλώσει σε κόμμα, έκανε ο μάνατζερ του οδηγού της φόρμουλα 1.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, ο Sabine Kehm, που είναι μάνατζερ και του γιου του Σουμάχερ, ανέφερε πως ο θρυλικός οδηγός ήθελε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η οικογένειά του δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

«Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια μιας μακράς συζήτησης με τον Σουμάχερ, εκείνος μου είπε: “Δεν χρειάζεται να με καλέσεις για τον επόμενο χρόνο. Θα εξαφανιστώ”. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κρυφό όνειρο που θα ήθελε κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα θέλω να προστατεύσω αυτό που ήθελε και δεν αποκαλύπτω τίποτα» ανέφερε ο Kehm στην εφημερίδα Mirror.

O πρώην σταρ της φόρμουλα 1 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ενώ έκανε σκι στη Γαλλία.

Πηγή: thetoc.gr