ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Τι τρώνε όσοι διατηρούν ένα καλογυμνασμένο κορμί και δεν παχαίνουν?

Αρχικά, δεν αγαπάνε καθόλου την πείνα. Ποτέ δε φτάνουν σε σημείο να γουργουρίζει το στομάχι τους. Έχουνε πάντα κάτι μαζί τους, ακόμα και αν είναι όλη μέρα εκτός σπιτιού. Φροντίζουν να τρώνε ανά 3-4 ώρες, όχι με την υπενθύμιση του κινητού, αλλά γιατί έτσι έχουνε εκπαιδεύσει τον οργανισμό τους. Συνήθως προτιμάνε φρούτα, δίνουν «ενέργεια» και λαμπερή επιδερμίδα!

Ποτέ δεν τρώνε στο πόδι! Απολαμβάνουν τα γεύματα τους καθισμένοι κάπου και τρώγοντας αργά, ακόμα και αν αυτό είναι ένα τοστ.

Έχουνε ένα κύριο γεύμα μέσα στην ημέρα, το οποίο τρώνε είτε το μεσημέρι παίρνοντας μαζί ένα τάπερ στο γραφείο, είτε το βράδυ όταν επιστρέψουμε σπίτι. Ωστόσο αν δεν προλάβουν να ετοιμάσουν φαγητό για να πάρουνε στη δουλειά, θα φάνε κάποιο ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι όπως μια αραβική με λαχανικά και κοτόπουλο.

Η ζωή τους έχει πολύ χρώμα! Εντάσσουν τα λαχανικά όπου μπορούνε στη διατροφή τους, σε σάντουιτς, σε τοστ και σε μαγειρευτά φαγητά. Τρώνε καθημερινά φρεσκοκομμένες σαλάτες, τις οποίες προτιμάνε να καταναλώνουν πριν το φαγητό. Επίσης, επιλέγουν να τρώνε πάνω από 3 διαφορετικά χρώματα φρούτων την ημέρα.

Τρώνε και αυτοί γλυκά-junk food, αλλά με τρόπο. Είναι άνθρωποι και έχουνε το ίδιο DNA, το οποίο μας οδηγεί στην κατανάλωση θερμιδογόνων τροφίμων. Όμως, θα φάνε γλυκό όταν το έχουνε πραγματικά ανάγκη και όχι όταν το μυαλό τους θέλει λανθασμένα να τους κάνει να νιώσουν παροδικά περισσότερο χαρούμενοι ή λιγότερο μόνοι! Επίσης, έχουν κοινωνική ζωή. Αν η παρέα τους επιλέξει να πάει για σουβλάκια, θα ακολουθήσουν. Και στις δύο όμως περιπτώσεις θα φροντίσουν να κάνουν την πιο σωστή επιλογή, πχ δεν θα συνοδεύσουν το γλυκό με παγωτό και θα πάρουν την μικρότερη ποσότητα που μπορούν να βρούν ή θα αφήσουν λίγο στο πιάτο. Στο σουβλάκι δεν θα βάλουμε τηγανητές πατάτες και σως διπλασιάζοντας τις θερμίδες που έχει ένα απλό σουβλάκι με καλαμάκι κοτόπουλο, λαχανικά και μουστάρδα ή γιαούρτι (νοστιμότατο είναι και έτσι!).

Ποτέ δεν φτάνουν στο σημείο να χρειαστούν δίαιτα, γιατί στη διατροφή τους υπάρχει ισορροπία.

Fitsteps Tips

Οι περισσότεροι πιστεύετε ότι όσοι έχουν ένα ωραίο, καλογυμνασμένο κορμί βρισκόνται μονίμως σε ένα καθεστώς αυστηρής δίαιτα, σκληρής άσκησης, δεν πίνουν αλκοόλ, δεν τρώνε ποτέ γλυκά, junk food και πάντα όταν βγαίνουν έξω παραγγέλνουν σαλάτα. Η αλήθεια είναι λίγο πιο απλή, χωρίς μυστικά και μαγικά μαντζούνια. ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ είναι η απάντηση.

Πηγή: Fitsteps.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόσες Θερμίδες Πρέπει Να Κάψετε Για Να Χάσετε 1 Κιλό;;;

Συμπτώματα Και Αντιμετώπιση Της Δυσπεψίας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας