ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι θήκες στις οποίες η Apple κρύβει τα πρωτότυπα iPhone κατά τη διάρκεια των δοκιμών

Η Apple εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί μια πάγια τακτική, να βάζει δηλαδή τα νέα μοντέλα iPhone που δεν έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην αγορά σε ειδικές θήκες.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένης της «ψύχωσης» που έχει η εταιρεία με τη μυστικότητα όσον αφορά τα προϊόντα της.
Σε μια προσπάθεια να μας παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις μυστηριώδεις θήκες, ο Sonny Dickson πρόσφατα δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες αυτών των θηκών, δίνοντάς μας μια πολύ καλή εικόνα για το που κρύβει η Apple τα iPhone τον καιρό που προηγείται της παρουσίασης των νέων προϊόντων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια τέτοια θήκη, η οποία έχει σχεδιαστεί να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του design. Μόνο ένα μικρό μέρος της οθόνης είναι εμφανές.

Η κίτρινη ταινία ασφαλείας που υπάρχει, βρίσκεται εκεί για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα προσπαθήσει να αφαιρέσει το iPhone από τη θήκη αυτή. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι κάθε iPhone ταξιδεύει με τα «απαραίτητα έγγραφα» για το πως συμπεριφέρθηκε στις εκάστοτε δοκιμές, με τα σχόλια και τα αρχικά του ονόματος του εκάστοτε εργαζόμενου. Έπειτα στέλνεται από την Κίνα στην Apple. Με το iPhone 8 να αναμένεται να καταφθάσει με τις πιο ριζικές αλλαγές ως προς το design, είναι φυσικό η εταιρεία να θέλει να διασφαλίσει ότι ο σχεδιασμός που θα ακολουθήσει δε θα διαρρεύσει πριν την παρουσίαση της συσκευής.

Πηγή: loutrakitv.gr

Διαβάστε επίσης:

Από Την Άρτα Στην Κίνα Και Μάλιστα Σε Μια Θέση Κλειδί…(Skoumas)

Πρωταθλήτρια Στην Formula 1 In Schools Η Ελλάδα!

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας