ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η Ferrari της Ρωσίας (vid)

Lada Raven, lada, Ντιμίτρι Λαζάρεφ
Lada Raven, lada, Ντιμίτρι Λαζάρεφ

Το Lada Raven είναι το ρωσικό supercar, που ευελπιστεί να ταράξει τα δεδομένα στο χώρο των συλλεκτικών υπεραυτοκινήτων.

Γιατί ας μην κρυβόμαστε. Οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν supercars δεν το κάνουν περιμένοντας να είναι εμπορικές επιτυχίες, αλλά το κάνουν για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους, έχοντας σχεδόν εξασφαλισμένες πωλήσεις 10-20 αυτοκινήτων, από τους πολλούς περισσότερους συλλέκτες που αγοράζουν ότι νέο κυκλοφορεί, ανεξάρτητα από το πόσο εξοργιστική θα είναι η τιμή του.

Η Lada είναι η πιό γνωστή μάρκα αυτοκινήτων από την Ρωσία και δεν θα μπορούσε παρά, ακόμα και για λόγους prestige να ετοιμάζει ένα πρωτότυπο υπεραυτοκίνητο ως αυτοκίνητο έρευνας.
Αν και το project είναι σε θεωρητική ακόμα φάση, ο Ρώσος σχεδιαστής Ντιμίτρι Λαζάρεφ που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, ισχυρίζεται πως μετά την χρεοκoπία της Marusia και καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο μοντέλο από την Ρωσία σε αυτή την κατηγορία η Lada πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση του Raven .

Ο στόχος είναι, η κατασκευή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του 2018, ένω μέσα στο 2017 να παρουσιαστεί ως εκθεσιακό πρωτότυπο στις δύο μεγάλες Ευρωπαϊκές εκθέσεις, την Γενεύη και την Φρανκφούρτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Σώθηκε Από Θαύμα Και Έναν Αστυνομικό

Ρώσοι Δημιούργησαν Την Εφαρμογή #Είμαι Έλληνας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας