ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σώθηκε από θαύμα και έναν αστυνομικό

αγόρι τριών ετών κινείται αντίθετα σε λεωφόρο, παιδικό αυτοκινητάκι
αγόρι τριών ετών κινείται αντίθετα σε λεωφόρο, παιδικό αυτοκινητάκι

Ένα αγόρι τριών ετών κινείται αντίθετα σε λεωφόρο με παιδικό αυτοκινητάκι, αντιμετωπίζοντας την πλήρη αδιαφορία των οδηγών αλλά και την εύνοια της τύχης.

Κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας κατέγραψε ένα μικρό αγόρι τριών ετών, να κινείται αντίθετα σε λεωφόρο της πόλης Λίσουι στην Κίνα με το παιδικό του αυτοκινητάκι.

Το γεγονός ότι ο μικρούλης επέζησε ενώ δεκάδες οχήματα περνούν από δίπλα του, μερικά με αρκετά μεγάλη ταχύτητα και παρά το πολύ μικρό τουςύψος που δεν τον κάνει άμεσα ορατό, είναι ένα θαύμα. Ταυτόχρονα όμως, πέρα από την τύχη, χρωστά πολλά από τα μελλοντικά χρόνια της ζωής του και στον αστυνομικό που ήταν ο μόνος που έσπευσε να τον απομακρύνει.

Αυτό το τελευταίο γεγονός ωστόσο, είναι και το πιο απίστευτο. Δεκάδες αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και πεζοί περνούν από το σημείο. Βλέπουν το παιδί, το αποφεύγουν και συνεχίζουν χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Η στάση τους αυτή αποπνέει απάθεια στα όρια της αποκτήνωσης, που δεν μπορείς να κατανοήσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ύπαρξης έσωσε ο αστυνομικός. Όπως στην αρχαία ελληνική δραματουργία, έδρασε κυριολεκτικά σαν από μηχανής θεός.

gazzetta.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Την Κυριακή Υπογράφεται Η Εμπορική Συμφωνία-Ορόσημο Ανάμεσα Σε ΕΕ Και Καναδά

Ρώσοι Δημιούργησαν Την Εφαρμογή #Είμαι Έλληνας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.