ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΤΕΧΝΗ

Ναύπακτος: Εικόνες του χθες και του σήμερα – Φωτογραφική έκθεση Παναγιωτίδη

Αυτή την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017, στις 20:00 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού – Κτήριο Τσώνη (έναντι Πλαζ Ναυπάκτου), πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας των Ευάγγελου και Πέτρου Παναγιωτίδη, «Η πόλη μου, χθες και σήμερα».

Ο Πέτρος Παναγιωτίδης, διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα φωτογραφικά αρχεία της πόλης μας, δεδομένου ότι ο πατέρας του, Ευάγγελος Παναγιωτίδης, διατηρούσε για πολλά χρόνια ένα από τα παλαιότερα φωτογραφεία της Ναυπάκτου. Ιστορικά σημεία μοναδικής ομορφιάς, τοπία μιας άλλης εποχής, αλλά και στιγμές της καθημερινότητας των κατοίκων περασμένων δεκαετιών, έχουν αποτυπωθεί από το φακό του κ.Παναγιωτίδη με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στη μνήμη και στο χρόνο. Με τη σειρά του ο Πέτρος συνεχίζει να καταγράφει με το δικό του φακό αντίστοιχα ιστορικά σημεία και τοπία, αλλά και στιγμές της σύγχρονης ζωής των κατοίκων φέρνοντας σε αντιδιαστολή το χθες με το σήμερα της Ναυπάκτου.

Σε μία κοινή έκθεση πατέρας και γιος δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει στο παρελθόν και το σήμερα της Ναυπάκτου… Μία φωτογραφική έκθεση νοσταλγική και συνάμα σύγχρονη, όπου συνδυάζονται το συναίσθημα, η έκφραση και η εικόνα.

Η Έκθεση που θα διαρκέσει έως και τις 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και χορηγός είναι η Εταιρεία «Πλαστικά Κοτρώνης».

Ώρες επίσκεψης: 19:00 – 22:30, καθημερινά


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.aixmi-news.gr