ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Ναύπακτος: Πυροσβέστης της Π.Υ. Ναυπάκτου εκτός υπηρεσίας ειδοποίησε άμεσα την υπηρεσία του σώζοντας κυρολεκτικά τους 19 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews. gr  διερχόμενος πυροσβέστης της Π.Υ. Ναυπάκτου εκτός υπηρεσίας ειδοποίησε άμεσα την υπηρεσία του η οποία βρισκόταν στο εργοτάξιο της Κλόκοβας στην Ιόνια οδό σώζοντας κυρολεκτικά τους 19 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου. Λίγο αργότερα στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου κ. Μπόκας όπου  συντόνισε την επιχείρηση. Επίσης με παρέμβαση του στην εταιρεία Τέρνα ζήτησε να φιλοξενήθούν  οι επιβάτες σε κλιματιζόμενο χώρο κάτι που έγινε πρόθυμα. Η εταιρεία Τέρνα άλλωστε όλο αυτό το διάστημα είναι κοντά σε ό,τι έχουν χρειαστεί υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας αλλά και πολίτες. Αυτή την ώρα οι 19 επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν το ταξίδι τους .

Πρώτη ενημέρωση

Τουριστικό λεωφορείο  που επέβαιναν 19 άτομα σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ακινητοποιήθηκε λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στον κινητήρα του. Με την άμεση επέμβαση του οδηγού με πυροσβεστήρα που διέθετε το λεωφορείο αλλά και την επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου η φωτιά δεν επεκτάθηκε και έσβησε άμεσως.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο 7ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων στο ύψος της Ρίζας Ναυπακτίας. Το λεωφορείο ηταν τουριστικό και  εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Κακαβιά, αυτή την ώρα αναμένεται άλλο λεωφορείογια να παραλάβει τους ανθρώπους που επέβαιναν.