ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

2ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

2ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
2ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου της Λιμνοθάλασσας. Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου, ο οποίος απέσπασε ευμενή σχόλια ιδίως από τους αθλητές, τόσο για την οργάνωση, όσο και για το περιβάλλον στο οποίο αυτοί έτρεξαν, αποφασίστηκε να διοργανωθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος, με σκοπό ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει πλέον θεσμός για το δρομικό κίνημα.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή ένα μήνα πριν από τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017, ώστε να αποτελέσει την ιδανικότερη προετοιμασία και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η εκκίνηση θα δοθεί από το γραφικό λιμάνι της πόλης. Θα υπάρχουν επίσης και διαδρομές 5 χιλιομέτρων, δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους.

Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα είναι και πάλι στο λιμάνι όπου δρομείς, συνοδοί, εθελοντές και απλός κόσμος θα απολαύσουν όμορφες στιγμές. Θα ακολουθήσει από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα η λεπτομερής προκήρυξη.

Πηγή: Sportevent.gr