ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Εντοπίστηκε νεκρός 21χρονος φοιτητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Σοκαρισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στην είδηση ότι φοιτητής του Ιδρύματος βρέθηκε νεκρός εντός του χώρου του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του foititikanea.gr, την προηγούμενη Δευτέρα βρέθηκε στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα νεκρός ένας 21χρονος που φοιτούσε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στο χώρο του Πολυτεχνείου. Το άψυχο κορμί του φοιτητή βρέθηκε από κάποιον επιστάτη που περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου και βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διοικητικής Μέριμνας του ΕΜΠ, Δημήτριος Παπαντώνης, ο φοιτητής βρέθηκε τυχαία από κάποιον επιστάτη στο χώρο του Πολυτεχνείου κρεμασμένος από ένα δέντρο ανάμεσα από κάποια κτίρια. Στο σημείο αυτό υπάρχουν πολλά δέντρα και γι’ αυτό δεν έγινε αντιληπτός σύντομα.

Ο Αναπληρωτής Πρύτανης σε ερώτημα του foititikanea.gr αν ο φοιτητής διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος και αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μας είπε πως:

«Ο φοιτητής δεν διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος. Είχε μάλιστα αδελφό που ήτανε επίσης φοιτητής στο Πολυτεχνείο και με τον οποίο είχε επαφή. Ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και όπως γνωρίζουμε το ήξερε και ο αδελφός του».

Η κηδεία του 21χρονου φοιτητή τελέστηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης.

Πηγή: foititikanea.gr