ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εορτή της Πολιούχου Άρτας Αγίας Θεοδώρας

Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα εορταστεί την προσεχή Παρασκευή 11 Μαρτίου η Πολιούχος της Άρτας Αγία Θεοδώρα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Μαρτίου και ώρα 18:00 με την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου και Άρτης κ.κ. Ιγνατίου.
Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί με τον Όρθρο και το Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου και Άρτης κ.κ. Ιγνατίου.
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Λάρνακος της Αγίας παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του κ. Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη Αρταίων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, ενώ μετά θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Προέδρου και ξενάγηση στην Παρηγορήτισσα.

Πηγή: e-maistros.gr

Διαβάστε επίσης:

Αμφιλοχία: Τα Μυστικά Του Βάλτου

Λίγα Λόγια Για Το Υπέροχο Χωριό Σπάρτο