ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια 15χρονη «ξαλάφρωνε» ηλικιωμένους στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη η 38χρονη μητέρα της για παραμέληση της εποπτείας της

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, έξι κλοπές σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που συνέβησαν τους τελευταίους πέντε μήνες, στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία σε βάρος μιας 15χρονης ημεδαπής για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη η 38χρονη μητέρας της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής της.

Ειδικότερα, χθες (8-3-2016) το πρωί στο Μεσολόγγι, η 15χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 63χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία της δράστιδας και προέκυψε ότι τελευταίο πεντάμηνο, με τον ίδιο τρόπο, είχε διαπράξει ακόμη πέντε κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, αποκομίζοντας συνολικά (1500) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, συνελήφθη η 38χρονη μητέρα της δράστιδας, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων της προέκυψε ότι δεν τηρούσε περιοριστικούς όρους για διακεκριμένες κλοπές, που της είχαν επιβληθεί με Διάταξη του Ανακριτή Μεσολογγίου.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: e-maistros.gr

Διαβάστε επίσης:

Νοσηλεία 12 Ημερών Χωρίς Βελτίωση Για Τον 20χρονο Φοιτητή Και… Ανησυχία