ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του δασκάλου στο Αγρίνιο

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Τούνελ» την Παρασκευή 1η Απριλίου, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Αναστασία Ασπρίδη, ανέφερε πως ο Εισαγγελέας καλεί πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση μετά από δίωξη που άσκησε.

Ο δικαστικός λειτουργός έκρινε πως υπάρχουν αδικήματα όπως αυτό της υπόθαλψης εγκληματία αλλά και άλλα, που υπάρχει κίνδυνος να παραγραφούν.

Στις 21 Απριλίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το ολοκαύτωμα του εκπαιδευτικού που πάγωσε την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η δικηγόρος, τη Δευτέρα 4 Απριλίου θα εμφανιστεί να καταθέσει πρώτη η χήρα του Νίκου Μέντζου.

Αγρίνιο: Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις

Την ελπίδα ότι σύντομα θα φωτιστεί η υπόθεση δολοφονίας του δασκάλου Νίκου Μέντζου εξέφρασε στην κάμερα του «Τούνελ» η αδελφή του θύματος.

Η Σοφία Μέντζου αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του 46χρονου, δεν έχουν σταματήσει να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ένοχοι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Όπως είπε, χάρη στην έρευνα του «Τούνελ» και στην δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση από την εκπομπή, οι αρχές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να αναμένονται σύντομα δικαστικές εξελίξεις.

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Ο Θάνατος Του 20χρονου Στο Αγρίνιο

Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Δήμο Αρταιων Με Αφορμή Την Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας