ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ναυπάκτιος Καπετάνιος Γιώργος Σκέντζος παρέδωσε τούς διασωθέντες ναυαγούς στον Ινδικό Ωκεανό

Πράξη σωτηρίας και ανθρωπιάς από το πλήρωμα ενός Ελληνικού πλοίου στα αγριεμένα κύματα του Ινδικού Ωκεανού. Το πλήρωμα καθοδηγούμενο από τον Ναυπάκτιο Καπετάνιο Γιώργο Σκέντζο περισυνέλεξε από τον Ωκεανό εννέα ανθρώπους που κινδύνευαν άμεσα από πνιγμό .Μία ηρωική πράξη που αξίζει κάθε επιβράβευση από όλους.

Διαβάστε πως περιγράφει ο Καπετάνιος την παράδοση των διασωθέντων:

Απόψε , προσεγγίσαμε και παραδώσαμε τους 9 διασωθέντες στο νησί του Μαυρικίου στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό απ’ όπου θα επιστρέψουν στις οικογενειές τους στις Φιλιππίνες στο Βιετνάμ , στην Κίνα και στην Ταϊβάν τις προσεχείς ημέρες.
Τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στα χείλη όλων μετά την επιτυχή διάσωση που έλαβε χώρα χθές 250 ναυτικά μίλλια Νότια της νήσου του Μαυρικίου στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι πάντα γεροί και πάντα δίπλα στις οικογενειές τους και ευχόμαστε σε όλους τους απανταχού συναδέλφους , να τους φυλάει και να τους προστατεύει ο Άγιος Νικόλαος. Ο Γιώργος Σκέντζος γεννήθηκε στην Πάτρα όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Από μικρός έδειξε την αγάπη του στην θάλασσα και ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του που ήταν και εκείνος ναυτικός. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου.

Πηγή: e-nafpaktia.gr

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις Στην Υπόθεση Της Άγριας Δολοφονίας Του Δασκάλου Στο Αγρίνιο

Αγιος Νικόλαος Ο Κρεμαστός – Αράκυνθος (Βίντεο)

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας