ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Πνίγηκαν ζώα σε ποιμνιοστάσια στο Μεσολόγγι

Με αργό ρυθμό γίνεται η άντληση των νερών από τους δρόμους του Μεσολογγίου, καθώς εκτός των άλλων έχει τεθεί, εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, το αντλιοστάσιο ομβρίων υδάτων απέναντι από το δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ταυτόχρονα ζημιές καταγράφονται και στην περιοχή του Αγίου Θωμά και της Ζεστής Μεσολογγίου, όπου κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν ότι πνίγηκαν ζώα σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από την ολιγωρία που είχαν επιδείξει το προηγούμενο διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον καθαρισμό ρεμάτων, χαντακιών κλπ. στην περιοχή.

Προβλήματα υπάρχουν και στην περιοχή της Βίγλας με την κυρία Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου να μας καταγγέλλει σε επίστολή της στο MessolonghiNews: «πολύ πριν το εν λόγω πλημμυρικό φαινόμενο είχα ειδοποιήσει της αρμόδια υπηρεσία στην Πάτρα ότι τα χαντάκια στην περιοχή ΚΤΕΟ και καθ΄ολη τη οδό προς Μεσολόγγι είναι βουλωμένα.

Μολονότι ήλθαν από την Πάτρα για αυτοψία, αλλά κανένα έργο αντιπλημμυρικό δεν εκτελέστηκε, ούτε καν καθαρισμός, με αποτέλεσμα με την βροχή να γεμίσουν τα χαντάκια και να πλημμυρίσει η αυλή μου και το υπόγειο του σπιτιού μου.»

Πηγή: messolonghinews.blogspot.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς Ιδιαίτερα Προβλήματα Η Έντονη Βροχόπτωση Στην Αμφιλοχία

Τρεις Νεκροί Από Την Κακοκαιρία Στην Καλαμάτα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας