ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σουμάχερ αντιδρά σε ερεθίσματα!

Ο Λούκα Ντι Μοντεζέμολο μίλησε για την πορεία της κατάστασης του Μίκαελ Σουμάχερ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πλέον ο Γερμανός πρώην πιλότος αντιδρά σε ερεθίσματα.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Σουμάχερ χτύπησε σε βράχο ενώ έκανε σκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ο Γερμανός βρίσκεται σε κώμα και όλο αυτόν τον καιρό έχουν ακουστεί διάφορα για την υγεία του, με τους γιατρούς να μην αφήνουν πολλές ελπίδες για τη ζωή του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.
Πάντως, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχουν ενδείξεις για βελτίωση της κατάστασης του θρύλου της Ferrari, με τον Λούκα Ντι Μοντεζέμολο να αφήνει να εννοηθεί ότι τα πράγματα πλέον βαδίζουν πολύ καλύτερα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω πως αντιδράει σε εξωτερικά ερεθίσματα. Ξέρω πόσο δυνατός άνθρωπος είναι και είμαι σίγουρος πως με την αποφασιστικότητά του, που είναι καθοριστικό γνώρισμα, θα βγει από αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Ήταν πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Ferrari και μου είναι δύσκολο να διαχωρίσω μέσα μου τον Μίκαελ τον οδηγό και τον Μίκαελ τον φίλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στο Ατατούρκ: 2 εκρήξεις & πυροβολισμοί-Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες

Γύρισε στο σπίτι η μία από τις δύο αδερφές που είχαν εξαφανιστεί στην πλ. Αττικής

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας