ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nokia: Επανέρχεται το θρυλικό 3310;

Nokia NSeries, Nokia 3310
Nokia NSeries, Nokia 3310

Κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται από την Κίνα.

Σύμφωνα με το Vtechgraphy, εμφανίστηκε το σήμα κατατεθέν «Nokia NSeries». Το τελευταίο κινητό που είχε κυκλοφορήσει για τη σειρά «N» ήταν το N9 το 2011, ενώ το σήμα ανανεώθηκε με το N1 tablet το 2015.

image

Παράλληλα, εμφανίστηκαν πληροφορίες για την N Series στο Baidu. Το αρχικό poster αναφέρει ότι το προϊόν πέρασε από αξιολόγηση και θα παρουσιαστεί μέχρι τέλη του μήνα. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι ο στόχος για την παραγωγή είναι στις 500.000 μονάδες, ικανοποιώντας έτσι τις αρχικές εβδομάδες κυκλοφορίας. Στη φωτογραφία φαίνεται η συσκευή, αλλά είναι δύσκολο να αναγνωριστεί, αλλά αναφέρεται ο Snapdragon 6xx, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν αναφερόμαστε σε mid-to-high range συσκευή.

Επιπρόσθετα, το Vtechgraphy έλαβε πληροφορίες ότι η HDM ετοιμάζει ένα μοντέρνο Nokia 3310. Πέρα από το ότι θα αποτελεί feature phone (όχι smartphone) και διάδοχο του θρυλικού 3310, δυστυχώς δε γνωρίζουμε περισσότερα ακόμη.

Η επιλογή της HMD να παίξει με τον παράγοντα της νοσταλγίας τόσο με τη σειρά «Ν», όσο και με το 3310 φαίνεται πολύ καλή σαν ιδέα. Αναμένουμε την παρουσίαση της εταιρείας στην MWC 17, στη Βαρκελώνη, στις 26 Φεβρουαρίου για να μάθουμε επίσημα νέα.

http://www.zougla.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

4 Βήματα για να προσεγγίσουμε τα παιδιά μας όταν (οι σχέσεις μας μαζί τους) έχουν προβλήματα

Economist: Πιο πιθανός ο κίνδυνος Grexit

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας