ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Master Plan από την Fraport για το αεροδρόμιο Ακτίου !

Fraport, αεροδρόμιο Ακτίου, άκτιο
Fraport, αεροδρόμιο Ακτίου, άκτιο

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το Master Plan για το αεροδρόμιο του Ακτίου, που θα διαχειρίζεται σε λίγους μήνες και επισήμως η Fraport Greece, μαζί με άλλα 13 περιφερειακά αεροδρόμια, θα περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός μικρού ή μεγάλου εμπορικού κέντρου, κάτι που θα γίνει και στα άλλα 13.

Ειδικότερα, ο γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας Γιώργος Βήλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του ΣΕΤΕ πριν από μερικούς μήνες είχε αναφέρει ότι θα υλοποιηθούν επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας από την εταιρεία.

Η Fraport σχεδιάζει να επεκτείνει τους χώρους των αεροδρομίων και να δημιουργήσει ισχυρή εμπορική δραστηριότητα με νέα καταστήματα, εστιατόρια, σημεία πώλησης κ.α., τα οποία –όπως τονίζουν αξιωματούχοι της- δε θα ανταγωνίζονται τα εμπορικά κέντρα κοντινών περιοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ισχυροί «παίκτες» (π.χ. Public κ.α.), είναι έτοιμοι να «μπουν» στα περιφερειακά αεροδρόμια, μιας και η Fraport θέλει να δημιουργήσει εμπορικά κέντρα στα αεροδρόμια, όπως το Άκτιο, όμοια με αυτά του εξωτερικού και του Ελ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, ένα από τα εμπορικά concept που αναμένεται να στηρίξουν τη «νέα εποχή» της Fraport στο Άκτιο, έχουν να κάνουν και με την πλούσια ιστορία της περιοχής μας και τη Ναυμαχία του Ακτίου.

Οψόμεθα!

Πηγή: atpreveza.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη Ο Ηλικιωμένος Που Εντοπίστηκε Να Σέρνει Τον Σκύλο Με Το Αυτοκίνητο Του Στο Ευπάλιο Φωκίδας

Κατούνα: Θανάτωσαν Σκύλο Με Φόλα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας