ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Γαμπρός για 4η φορά ο Κώστας Βουτσάς

Ευτυχισμένη μέρα για τον 84χρονο ηθοποιό – Τι φόρεσε η νύφη – Στο πλευρό του η Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση και πολλοί φίλοι, διάσημοι και μη

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού ενώνονται αυτή την ώρα στο Δημαρχείο της Αθήνας με τα δεσμά του γάμου.

O Κώστας Βουτσάς έφτασε στο δημαρχείο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η Αλίκη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φοράει ένα λιτό λευκό φόρεμα.

Στο πλευρό τους η κουμπάρα Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας, η Κάτια Νικολαϊδου και πολλοί άλλοι φίλοι του ζεύγους.

84χρονος πλέον Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει στο περιοδικό «Down Town» για το γάμο τους: «Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: ”Τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε”».

Το ζευγάρι είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να προσπαθήσει να κάνει ένα παιδάκι στο παρελθόν.

Ο Κώστας και ο έρωτας

Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Τουναντίον στις συνεντεύξεις του πάντα βροντοφωνάζει πόσο αγαπάει τις γυναίκες. Άλλωστε το αποδεικνύει και … εμπράκτως, καθώς από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας.

boutsa4

boutsa1

boutsa5

Πηγή: protothema.gr