ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν στήσει υπαίθριο οίκο ανοχής στο δάσος της Στροφυλλιάς!

Δάσος της Στροφυλλιάς-Οίκος Ανοχής
Δάσος της Στροφυλλιάς-Οίκος Ανοχής

«Πορνείο η ύπαιθρος» ήταν η επιχείρηση που είχαν στήσει δύο Βούλγαροι με δύο Βουλγάρες στο δάσος της Στροφυλλιάς και πελάτες Μπαγκλαντέζους εργάτες γης απο την ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το «μπορντέλο» που λειτουργούσε όχι σε κάποιο σπίτι ή παράγκα, αλλά κάτω από τα πεύκα του δάσους της Στροφιλιάς, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στη Βάρδα και προέβησαν σε συλλήψεις.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας έκαναν χθες νωρίς το βράδυ έφοδο στην περιοχή και τους έπιασαν όλους επ’ αυτοφώρω. Τα κορίτσια, τους νταβατζήδες και τους πελάτες.

Το σκηνικό του υπαίθριου πορνείου είχε στηθεί στο δάσος της Στροφυλλιάς. Οι εμπλεκόμενοι, όλοι εργάτες γης. Οι Βούλγαροι «προαγωγοί» και οι Βουλγάρες «εκδιδόμενες» είναι εργάτες σε φραουλοχώραφα. Το κρεβάτι είχε διαμορφωθεί ανάμεσα σε θάμνους με μια κουβέρτα κατά γης… Στην είσοδο του «πορνείου» ο ένας Βούλγαρος είχε ανάψει και φωτιά περιμένοντας τους πελάτες που έφερνε με το αυτοκίνητό του ο συνεργάτης του. Τα κορίτσια στα δωμάτια είχαν μαζί τους ντουζίνες με προφυλακτικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και πακέτα με μωρομάντηλα μιας και το «μαγαζί» δεν διέθετε τουαλέτα και μπάνιο.

Δάσος της Στροφυλλιάς-Οίκος Ανοχής
Δάσος της Στροφυλλιάς-Οίκος Ανοχής

Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, μόλις είχαν φτάσει στο χώρο τέσσερις πελάτες υπήκοοι Μπαγκλαντές και ετοιμάζονταν να περάσουν καλά, αλλά μάλλον έμειναν με … τη χαρά. Και αυτό γιατί οι τρεις εξ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν προς απέλαση. Ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στην χώρα και αφέθηκε ελεύθερος. Οι τέσσερις είναι ηλικίας 22,23, 27 και 31 ετών. Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο Βουλγάρες ηλικίας 33 και 41 ετών, καθώς η πορνεία αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία… πταίσμα. Τέλος συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 40 ετών για μαστροπεία.

Στην κατοχή μιας γυναίκας βρέθηκε το ποσό των 1670 ευρώ και του ενός άντρα (Βούλγαρων) το ποσό των 1325 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν…

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε Ο Μοχάμεντ Άλι

Θλίψη Στην Περιοχή Της Αμφιλοχίας Από Το Θάνατο Της 29χρονης Μετά Από Την Πλαγιομετωπική Με Νταλίκα!

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας