ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δερβένι – Λύθηκε το χειρόφρενο και έπεσε επάνω τους το φορτηγό – 2 Νεκροί

Λύθηκε το χειρόφρενο, Δερβένι, Αχαία, 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας, 42χρονος Δημήτρης Πολυδερόπουλος
Λύθηκε το χειρόφρενο, Δερβένι, Αχαία, 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας, 42χρονος Δημήτρης Πολυδερόπουλος

Δύο νέοι άνθρωποι είναι ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

Πρόκειται για τον 34χρονο Αντώνη Μαξούλια και τον 42χρονο Δημήτρη Πολυδερόπουλο. Και οι δύο είναι από την περιοχή της Πάτρας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία.

Η είδηση του τραγικού θανάτου τους έχει προκαλέσει δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα στοςυ λογαριασμούς τους στο facebook.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς οδηγούς: Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.

Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το
ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγο που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία λύθηκε το φορτηγό και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται επί τόπου και αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να απομακρυνθούν τα μεγάλα οχήματα.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη Ο Διαχειριστής Της Σελίδας ‘Θάνατος Στα ΖΩΑ – Η Επιστροφή’

Δείτε τα 25 χιλιόμετρα παράκαμψης της Αμφιλοχίας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας