ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αποφυλακίστηκε η πιο επικίνδυνη ‘Μαύρη Χήρα’ του κόσμου

Η Μελίσα Αν Σέπαρντ από το Χάλιφαξ του Καναδά είναι η πιο επικίνδυνη γιαγιά στον κόσμο. Ανάμεσα στα θύματα της και ένας Έλληνας.

Η Μελίσα Αν Σέπαρντ από το Χάλιφαξ του Καναδά έχει γίνει γνωστή ως η μαύρη χήρα του Διαδικτύου, μετά από τη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα “κατορθώματα” της.

Η 80χρονη ηλικιωμένη αποφυλακίστηκε μετά από τρία χρόνια εγκλεισμού. Στο “βιογραφικό” της περιλαμβάνονται ένας φόνος, απόπειρες φόνου ενώ έχει “σηκώσει” χιλιάδες δολάρια από άνδρες που είτε παντρεύτηκε είτε είχε ερωτική σχέση μαζί τους.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ η αστυνομία της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για την επικινδυνότητα της. Στους όρους αποφυλάκισης, απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων της, ούτε να συνάψει ερωτικές σχέσεις με οποιονδήποτε αν προηγουμένως δεν ενημερωθεί η αστυνομία!

Συνελήφθη το 2012 αφού προσπάθησε να δηλητηριάσει τον τελευταίο σύζυγό της, τον Φρεντ Γουίκς, 75 ετών. Η απόπειρα δολοφονίας έγινε δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση Για Χώρο Φιλοξενίας Στην Αμφιλοχία – Σε Εξέλιξη Η Σύσκεψη Φορέων Για Τους Χώρους Στέγασης Προσφύγων

Ας Θυμηθούμε Μερικά Μηνύματα Που Μας Είχαν Στείλει Οι Anonymous Για Την Κατάρρευση Της Δημοκρατίας Μας Και Για Όσα Επακολουθούν

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανία