ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη

Τι είπε ο πατέρας της 20χρονης

Κρίσιμη κρίνεται ακόμη από τους γιατρούς η κατάσταση της μίας εκ των δύο γυναικών που επέβαιναν σήμερα το πρωί στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο που κόστισε στον τραγουδιστή της ζωή του. Οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις εννέα και τέταρτο το πρωί.

Η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμοθώρακα. Επίσης υπάρχουν ανοιχτά κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων στα επείγοντα, η 30χρονη υποβλήθηκε σε ολόσωμη αξονική χωρίς να υπάρξουν ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά. Κατόπιν εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Μετά από πολλές ώρες, έγινε αποκατάσταση του θώρακα, ενώ η χειρουργική αποκατάσταση των καταγμάτων αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη Μυρσίνη είχε χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο πριν από πολλά χρόνια και μεγάλωσε με την μητέρα της, η οποία θα ταξιδέψει απόψε στην Αθήνα από τη Μυτιλήνη για να βρεθεί στο πλευρό της.

Η δεύτερη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο όχημα, η 20χρονη Φρόσω Κυριακού, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο το πρωί.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, οι γυναίκες που ήταν μέσα στο αμάξι μαζί με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη είναι η Μυρσίνη Αρναούτη, ετών 30, με καταγωγή από τη Λέσβο και η 20χρονη Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού, η οποία τραυματίστηκε στον ώμο της και χειρουργήθηκε. Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για το τροχαίο.

“Δεν θυμάται τίποτα”, περιγράφει αναφερόμενος σε όσα του είπε η κόρη του. “Τα κορίτσια δουλεύανε στη Γλυφάδα. Η κόρη μου δούλευε σε μία καφετέρια, μέσα στο μπαρ”, συνεχίζει.

enews24.gr