ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ταχύτητα είχε αναπτύξει το όχημα του Παντελίδη – Η οικογένεια διόρισε πραγματογνώμονα

Μεγάλη ταχύτητα που υπολογίζεται στα 100-150 χιλιόμετρα την ώρα είχε αναπτύξει ο Παντελής Παντελίδης την ώρα που έμπαινε στην κλειστή στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.
Αξιωματικός της Τροχαίας επισημαίνει μιλώντας στον «Ε.Τ.» ότι «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».
Ο 33χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος μάρκας Mercedes, προσπάθησε την τελευταία στιγμή να στρίψει το τιμόνι για να μη βγει εκτός δρόμου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε εδώ

Πηγή: Lifo.gr