ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Στα… ύψη η κόντρα μεταξύ Δήμου Ναυπακτίας και Γέφυρας ΑΕ – Αντίποινα για την τιμολογιακή πολιτική

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται να έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την έντονη κόντρα που έχει ξεκινήσει μεταξύ του Δήμου Ναυπακτίας και της Γέφυρας Α.Ε. που διαχειρίζεται την Κοινοπραξία της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Αφορμή για αυτή την κόντρα και τις επιθέσεις, έχει σταθεί η τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας με τον Δήμο Ναυπακτίας να ζητά επιμόνως τους τελευταίους μήνες, αλλαγές στα διόδια και στις τιμές ιδίως για τους μόνιμους κατοίκους της πόλης του. Μάλιστα έχει συσταθεί και διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου η οποία έχει κάνει σειρά συναντήσεων με τους υπευθύνους της Γέφυρας, δίχως να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν οξυνθεί επικίνδυνα τα πνεύματα και να γίνονται διάφορες κινήσεις.

Το θέμα είναι όμως πως τελικά «θύμα» αυτής της κόντρας είναι και η επετειακή μεγάλη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη, αφιερωμένη στο «χτίσιμο γεφυρών» μεταξύ των ενεργών μελών κάθε τοπικής κοινωνίας, που θα γινόταν απόψε στις 9 το βράδυ στο Κάστρο του Αντιρρίου με δωρεάν είσοδο και στην οποία θα συμμετείχαν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και οι τραγουδιστές Πέγκυ Ζήνα και Άκης Δείξιμος.

Και αυτό, γιατί παρότι ελήφθη η σχετική άδεια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) υπήρχε καταγγελία από τον αντιδήμαρχο Αντιρρίου γκ. Κοτσανά έγινε εκτενείς έλεγχος από υπηρεσίες με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα με την πυρασφάλεια στο κάστρο του Αντιρρίου

Πέρα από την ανακοίνωση της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» που κάνει λόγο για μεγάλη απρέπεια προς τον μεγάλο και αγαπητό Έλληνα Μίκη, η ίδια η κόρη του Μαργαρίτα με μια σκληρή ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook μιλά για «λογοκρισία από τον Δήμο Ναυπακτίας, όπως η Χούντα, από την εποχή της Χούντας»

Περισσότερα για το θέμα Στα… ύψη η κόντρα μεταξύ Δήμου Ναυπακτίας και Γέφυρας ΑΕ – Αντίποινα για την τιμολογιακή πολιτική, την «πλήρωσε» η συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη – Η απάντηση από την κόρη του Μαργαρίτα – NafpaktiaNews