ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Το 7o Ολυμπιακό MTB στο Κατάκολο

Ποδηλατοδρόμος Πύργου

Ποδηλατοδρόμος Πύργου – Για 7η χρονιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου διοργάνωσε το Ολυμπιακό ΜΤΒ στο ακρωτήριο Κατάκολο την Κυριακή που μας πέρασε για δεύτερη φορά μετά την επιτυχημένη διαδρομή που πληροί τις προϋποθέσεις για ΜΤΒ ολυμπιακού τύπου. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από το ξενοδοχείο “Ορίζοντες” και κάνοντας κυκλική διαδρομή πέρασε δίπλα από το Ποντικόκαστρο (χαρακτηριστικό μνημείο της περιόδου των Φράγκων) και στη συνέχεια πάλι σε μονοπάτια στο βουνό.

Γίνεται προσπάθεια από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ώστε η διαδρομή να αναβαθμιστεί και με τεχνικά άλλα κομμάτια ώστε του χρόνου να είναι καλύτερη, για τον λόγο αυτό η ομάδα έχει έρθει σε επαφή με Δασάρχη ο οποίος δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας αφού θα σέβεται απόλυτα το φυσικό περιβάλλον και στο μέλλον με ηρεμία θα προβούν σε ότι κριθεί απαραίτητο. Οι απονομές έγιναν στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες» και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου!

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ντούσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη κ. Στέφανο Γιακουμέλο για την εξυπηρέτηση στις ανάγκες του αγώνα καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, τον γιατρό κ. Κουτσαντωνάκη και όλους τους αθλητές και εθελοντές του αγώνα.

Πηγή: ilialive.gr