NEWS ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλατεία Ηρώων, Πύργος) το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του επικείμενου διαγωνισμού καινοτομίας του έργου AGROINNOECO, μέσω του οποίου θα αξιολογηθούν και θα αναδειχθούν καινοτόμες ιδέες από ενδιαφερόμενους καινοτόμους στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Διαγωνισμό αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.agroinnoeco.eu εντός του Νοέμβρη 2018.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα επωφεληθούν μέσα από το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης με εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και δικτύωση.

Το πρόγραμμα θα οδηγεί στην κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου για κάθε επιλεχθέντα με σκοπό η καινοτόμος ιδέα να αναπτυχθεί ως βιώσιμη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο AGROINNOECO και οι στόχοι του, το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO καθώς και η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής στον επικείμενο διαγωνισμό καινοτομίας. Επίσης θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές – επιτυχημένα παραδείγματα νεοφυών επιχειρήσεων.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο: https://bit.ly/2RdXmGO

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://bit.ly/2IDA0qg