NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΑ

Οι βολεϊμπολίστριες της ΑΕΚ βράβευσαν την Μυρτώ ”της Πάρου”

Της έδωσαν μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες

Δίπλα στην αγαπημένη της ΑΕΚ βρέθηκε για άλλη μια φορά η Μυρτώ, η κοπέλα που από το 2012 έχει συγκλονίσει την Ελλάδα μετά την επίθεση που δέχθηκε από Πακιστανό στην Πάρο με αποτέλεσμα έκτοτε να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσία της στο ΟΑΚΑ για να δει την Ένωση κόντρα στη Μίλαν, η Μυρτώ βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να δει τις γυναίκες της ΑΕΚ στο βόλεϊ κόντρα στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς για την Α2 κατηγορία που έληξε με νίκη 3-2 της ομάδας της Κηφισιάς.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και οι αθλήτριες της ΑΕΚ τίμησαν την Μυρτώ. 
Η Γενική Γραμματέας της ΑΕΚ, Σοφία Κάσκαρη, της έδωσε μια ανθοδέσμη ενώ οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Μαρία Οικονομίδου και Μελίνα Ζίγκα, της έδωσαν μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλες της αθλήτριες.

Η ΑΕΚ τιμάει την Μυρτώ, με τις δύο αρχηγούς της ομάδας, Μαρία Οικονομίδου και Μελίνα Ζίγκα να της δίνουν μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλες της αθλήτριες!

Geplaatst door AEK Athletic Club op Zaterdag 11 november 2017

Πηγή: protothema

Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια που κάνουν οι επισκέπτες του protothema.gr για το συγκεκριμένο θέμα, που αντιπροσωπεύουν την Ελληνική πραγματικότητα και δείχνουν την αγανάκτιση του λαού.

Διάβάστε τι είχε δηλώσει η μητέρα της Μυρτώς, πριν από λίγους μήνες στο madata.gr

Η διάθεση της Μυρτώς έχει αλλάξει πολύ μετά την επιστροφή της στην Αθήνα. «Στο μυαλό της και τη ματιά της υπάρχει περισσότερη σπιρτάδα και αντίληψη», εξηγεί η κ. Κοτρώτσου, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει πρόοδος στο θέμα των κινήσεων. «Αυτό όμως που έγινε στην Λάρισα ήταν ότι σταθεροποιήθηκε το θέμα των λοιμώξεων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Σε καθημερινή βάση, την Μυρτώ επισκέπτονται εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και φυσιοθεραπευτές. Μαζί τους στο σπίτι, κάποιες ώρες της ημέρας, είναι και η Χριστίνα, η νοσηλεύτρια.

Βοήθεια από το κράτος δεν υπάρχει, όπως λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Σε ένα άτομο που έχει 100% αναπηρία, δεν προβλέπει βοήθεια. Ίσως θεωρεί ότι ο γονιός πρέπει να είναι αρσιβαρίστας και να τα καταφέρει μόνος του», εξηγεί, προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή ζούμε χάρη στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που βοηθάνε χωρίς να θέλουν να φαίνονται. Κατ’ εμέ, αυτός είναι και ο σωστός τρόπος φιλανθρωπία. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς τους ανθρώπους».