ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Αμφιλοχίας για τα Τοπικά Συμβούλια Νέων

ΔΗΜ.Τ.Ο ΑμφιλοχίαςΤοπικά Συμβούλια Νέων

Νέοι και Νέες του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τα Τοπικά Συμβούλια Νέων αποτελούν το θεσμό που δίνει στους νέους, από 15 έως 28 ετών, τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα κοινά του τόπου τους.

Είναι το καινούργιο, οργανωμένο βήμα εκπροσώπησης της νεολαίας σε κάθε Δήμο και Κοινότητα. Αποτελούν αυτόνομες δομές ενεργής συμμετοχής και έκφρασης των νέων στις τοπικές κοινωνίες.

Είναι η πρώτη φορά, από το 2006, που σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και σε κρατικό επίπεδο, έχει δοθεί η δυνατότητα στους νέους να εκφραστούν θεσμικά, να διατυπώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις , να συμβάλουν στην ανάπτυξη της τοπικής τους κοινωνίας ,να ενωθούν και να συνεργαστούν για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.

Μέσα από το θεσμό αυτό, σας δίνετε η ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας για μείζονα ζητήματα που σας αφορούν όπως η ανεργία, η παιδεία ,το περιβάλλον, ο πολιτισμός, κ.α. συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά της πόλης μας και διοργανώνοντας ενδιαφέρουσες δράσεις σε διάφορους τομείς.

Μια ευκαιρία για να γιγαντωθούν οι ιδέες σας, να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρά σας και να εκπληρωθούν οι στόχοι σας.

Έφθασε η ώρα, λοιπόν, η δική σας φωνή, να ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα. Έφτασε η ώρα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Να συμμετέχετε στα ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ.

Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι θέλει τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή. Τους θέλει συνδιαμορφωτές του προγράμματός της, όπως επίσης και να συναποφασίζουν για ζητήματα που τους αφορούν.

Γι’ αυτό το λόγω έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα νέων ανθρώπων που δέχεται αιτήσεις, καθημερινά στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας και σας προσκαλώ να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να «ξεπαγώσουμε» αυτό τον θεσμό, ώστε τον Μάρτη του 2017 να γίνουν οι εκλογές για τα ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Νέων του Δήμου Αμφιλοχίας.

(Περισσότερες πληροφορίες στο blog της ΔΗΜ.Τ.Ο.)

Η συμμετοχή σας, είναι η δύναμή σας.

Μην επιτρέπετε, να αποφασίζουν άλλοι για εσάς, χωρίς εσάς.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΧΟΥΤΑΣ

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Πρόσληψη τριών υπαλλήλων καθαριότητας με δίμηνη σύμβαση για τους λιμένες Αστακού και Μύτικα

Έρχονται τριτοκοσμικοί όροι εργασίας με τις παρεμβάσεις στα εργασιακά

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας