ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Μεσαρίστεια 2017»

Εδώ και 40 χρόνια στόχος του είναι η ενεργός παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, σκοπός του Συλλόγου είναι η πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια της κουλτούρας και της παράδοσής μας, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων ιστορικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, όπως ομιλίες, εκθέσεις και άλλα δρώμενα.

Ο Σύλλογος μας έχει τη χαρά να κηρύξει την έναρξη της προετοιμασίας των ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΩΝ 2017, του καινούριου πολιτιστικού θεσμού, ιδιαιτέρως σημαντικού για το χωριό μας, αλλά και για ολόκληρη τη Μακρυνεία, τον οποίο με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσαμε πέρυσι. Φιλοδοξία, θυμίζουμε του νέου θεσμού των «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΩΝ», είναι να φιλοξενεί κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου εκδηλώσεις τέχνης & πολιτισμού, οι οποίες θα προάγουν τις παραδόσεις μας και θα συνοδεύονται με γλέντι και πολύ χορό.

Φέτος, ο Νίκος Τζούμας, ο Γιώργος Βλαχοδήμος, ο Κώστας Μπάος και η Λαμπρινή Πολιτοπούλου με την παρέα τους αναμένεται να μας χαρίσουν, στις 15 Αυγούστου και ώρα 23:00 ένα αξέχαστο βράδυ. Εκπλήξεις και πολλά δώρα σας περιμένουν στη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας!

Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σας στήριξη. Παρακαλούμε για την οικονομική σας βοήθεια, έως τις 4 Αυγούστου, προκειμένου να σας εντάξουμε στη λίστα των χορηγών μας για διαφήμιση, προβολή.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου μας είναι: 6944 385 971, 6976 638 411.

Παραθέτουμε τέλος τα στοιχεία του Τραπεζικού μας Λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΜΕΣΑΡΙΣΤΗΣ, Αριθμ. Λογαριασμού : 6021-010122-588 ,
IBAN: GR2701710210006021010122588.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν τα «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017» και σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι
μαζί! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και τη θετική σας ανταπόκριση στο
αίτημα μας.

Με εκτίμηση,
Κουμπουλής Α. Νικόλαος Μπαμπασανίδης Ι. Παντελής
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.