ΣΚΕΨΕΙΣ

Απεργία οι σκουπιδιάρηδες? Απεργία όλοι!!

Απεργία οι σκουπιδιάρηδες? Απεργία όλοι!!

Δεν κατάλαβα αγαπητοί μου φίλοι. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι? Εμάς ποιός μας σκέφτεται κάθε φορά που κάποιος του δημοσίου, βολεμένος (βεβαίως βεβαίως) αποφασίζει να ταλαιπωρήσει με αυτόν τον τρόπο τους συνανθρώπους του και την κοινωνία?

Θα μου πείτε τώρα ότι αυτό είναι συνταγματικό προνόμιο και το δικαιούνται. Ναι..Γιατί όμως σε αυτό το κωλοκράτος, με αυτο το τρυπημένο σαν σουρωτήρι σύστημα, να θέλει κάποιος να το τρυπήσει ακόμα πιό βαθιά? Γιατί είμαστε παρτάκηδες όλοι και κοιτάμε ο καθένας την βόλεψη του. Δεν έχουμε μάθει να κοιτάμε το γενικότερο κοινωνικό συμφέρων όλων μας.

Με ποιο δικαίωμα αγαπητέ μαχητή και ghostbuster των σκουπιδιών αφήνεις τους φίλους σου και συγγενείς να βαριανασένουν απο την δυσωδία των σκουπιδιών? Για ποιόν λόγο φίλτατε οδηγέ του μετρό αναγκάζεις τον συνάνθρωπο σου να πάρει ταξί εν καιρώ κρίσης?

Για όλα όμως φταίει η κυβέρνηση μάλλον. Έχουμε βρεί την καραμέλα τώρα όλοι μας και την πιπιλάμε συνεχώς. Αυτές οι συμβάσεις όμως, όταν βγήκαν, δεν γράφανε μέσα ξεκάθαρα ότι δεν είναι αορίστου χρόνου? Ξέρατε ότι κάποια στιγμή θα λήξουν. Για να θέσω όμως και το άλλο εξής φλέγων ερώτημα: Γιατί δεν αφήνετε να εργαστεί και κανένας άλλος άνθρωπος, μήπως και μοιραστεί κάπως η πίτα και πάει και κανένας άλλος χριστιανός ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι του? Γιατί είστε παρτάκηδες!

Καλά μας κάνουν λοιπόν και παθαίνουμε αυτά που μας αξίζουν,γιατί τα θέλει ο κωλο..τράβας μας. Από την στιγμή που δεν κοιτάμε την κοινωνία και τον συνάνθρωπο μας, αυτοί που μας ελέγχουν και μας διοικούν θα συνεχίσουν το βαρύ πρόγραμμα που μας έχουν επιβάλει. Κατηγορήστε όποιον θέλετε,λύση δεν θα βρείτε.

Αν δεν πιαστούμε χέρι-χέρι και το πρόβλημα σου δεν γίνει και δικό μου,δεν αλλάζει τίποτα σε αυτόν τον καταραμένο αλλά και πανέμορφο τόπο. Απεργία οι σκουπιδιάρηδες? Απεργία όλοι!!

Πηγή: strends.gr