ΠΡΟΣΩΠΑ

Έφυγε από τη ζωή η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη

Νανά Καραγιάννη
Νανά Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ η 38χρονη Νανά Καραγιάννη που πάλευε χρόνια με την νευρική ανορεξία είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και λάβει εξιτήριο. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και κατέληξε πιθανότατα το πρωί της Τρίτης. Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο σπίτι της κοντινό της πρόσωπο, που την επισκέφθηκε, καθώς είχε ώρες να μάθει νέα της….

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο συμπέραναν εκ πρώτης όψεως πως είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της, ωστόσο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της και για να αποκλειστεί ή όχι η τυχόν λήψη ουσιών.

Η ίδια έδειχνε να προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της, ενώ μόλις τη Δευτέρα είχε αναρτήσει φωτογραφίες με φιλικό της πρόσωπο σε ταβέρνα της Αττικής.

Άλλωστε, η 38χρονη γυναίκα ήταν δραστήρια στα social media ως και το πρωί της Δευτέρας, οπότε και χρονολογείται η τελευταία της ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook. Η Νανά Καραγιάννη πάλευε εδώ και χρόνια με την ανορεξία.
Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία, με την παρουσιάστρια να πέφτει σε κώμα και τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάστασή της με μεγάλη αγωνία. Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου του 2016, η Νανά Καραγιάννη επανήλθε και φαινόταν πως η πορεία της υγείας της έβαινε σταθερά βελτιούμενη.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της μιλώντας για την ανορεξία….

Mixanitouxronou