NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σπύρος Μπουρνάζος: Επίσκεψη στην ΔΥΚ Σκαραμαγκά 26 χρόνια μετά το “Κόκκινο Χρυσό”

Σπύρος Μπουρνάζος Επίσκεψη στην ΔΥΚ Σκαραμαγκά 26 χρόνια μετά το Κόκκινο Χρυσό
Σπύρος Μπουρνάζος Επίσκεψη στην ΔΥΚ Σκαραμαγκά 26 χρόνια μετά το Κόκκινο Χρυσό

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ

ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΑ ΟΥΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΕΑ, ΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΟΥΡΟ Κ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ Κ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ 188 ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ (ΔΥΚ) ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.
ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1992 ΓΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘’ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΥΣΟ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΟΜΗΡΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ.

Μετά τα γυρίσματα με τον εκπαιδευτή Στέλιο Ροΐδη
Μετά τα γυρίσματα με τον εκπαιδευτή Στέλιο Ροΐδη
Από τα γυρίσματα της ταινίας
Από τα γυρίσματα της ταινίας

ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ Κ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΕΑΣ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Κ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 117 ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κ ΔΕΝ ΣAΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ Κ ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΪ́ΔΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΗΝΗ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ( ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΣΚΗΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ 5 ΦΟΡΕΣ) : ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ….ΟΡΘΙΟΙ!!!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΥΚ.
Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Κ ΑΔΕΛΦΟ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΝΑ ,35 ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ Β. Β.

Δεξιά ο μεγάλος εκπαιδευτής των ΟΥΚ Κώστας Λαζανάς, ο Κωστογλάκης, ο Σπύρος και ο Πέτρος σε μάθημα κατάδυσης
Δεξιά ο μεγάλος εκπαιδευτής των ΟΥΚ Κώστας Λαζανάς, ο Κωστογλάκης, ο Σπύρος και ο Πέτρος σε μάθημα κατάδυσης

ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΔΕΟΣ Κ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΙΝ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1957 (ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ) ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΣΥΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟ ΒΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΕΑ, ΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟDYBUILDER ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΡΑ Κ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Κ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BODYBUILDING Κ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ Κ ΗΡΩΙΚΗΣ Μ. Υ. Κ.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ

Κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ
Κ. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΝΑΣ
Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Όνομα: 43952384_923987557807010_72959043248848896_n.jpg Εμφανίσεις: 144 Μέγεθος: 51,5 KB

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΟΣ (ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ) – ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ) – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΕΑΣ (ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΗΣ)

Όνομα: 43880525_951712125038781_2048438936195301376_n.jpg Εμφανίσεις: 142 Μέγεθος: 69,4 KB