ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνική υπόθεση το ζήτημα του χρέους

ΤΟ δημόσιο χρέος έχει εξελιχτεί σε γάγγραινα που σκοτώνει ό,τι έχει απομείνει από την οικονομίας της χώρας.

ΕΙΝΑΙ η θηλιά την οποία έχουν περάσει οι ξένοι τοκογλύφοι στο λαιμό μας, για να συνεχίσουν να κρατάνε τη χώρα σε ομηρία και το λαό στην εξαθλίωση.

Η ΜΑΧΗ για την επίτευξη του εθνικού στόχου της απομείωσης του χρέους, δεν αφορά μόνο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ πρέπει να δοθεί απ΄ όλες τις πολιτικές δυνάμεις και από το σύνολο του ελληνικού λαού.

ΓΙΑΤΙ χωρίς απόφαση για το χρέος η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει, η χώρα δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές και ο εφιάλτης των μνημονίων θα συνεχιστεί για πολλές ακόμα δεκαετίες, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταθεί, όσο οι τοκογλύφοι θα συνεχίζουν ασύδοτοι, να λεηλατούν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, να υπαγορεύουν νόμους και να μεταβάλουν μια ολόκληρη χώρα σε μπανανία.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ το τελεσίγραφο που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στους ξένους τοκογλύφους, απαιτώντας να ληφθούν τώρα οι αποφάσεις για το χρέος, αφορά ολόκληρο το λαό και το έθνος.

ΣΤΗ μάχη με τους ξένους τοκογλύφους είναι απαραίτητη η ενότητα του λαού.

ΜΟΝΟ έτσι θα δώσουμε την απάντηση που πρέπει, σε αυτούς που εξακολουθούν να απεργάζονται βρόμικα σχεδία σε βάρος της χώρας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του Σόιμπλε, που επιχειρεί να τορπιλίσει μια βιώσιμη και καθαρή λύση για το ελληνικό δημόσιο χρέος, έχει απόλυτη σχέση με τις μεθοδεύσεις για νέα μνημόνια, τα οποία θα αλυσοδέσουν για πάντα τη χώρα.

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ του κρύβουν σκοπιμότητες, συμφέροντα και σχεδιασμούς των πλέον σκοτεινών κύκλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ η απάντηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη όπως ταιριάζει σε κάθε λαό που σέβεται τον εαυτό του.

ΑΝ το Βερολίνο επιμείνει σε πρακτικές που κρατούν τη χώρα σε ομηρία η απάντηση πρέπει να είναι μια και μοναδική: Ρήξη και αποχώρηση από το ετοιμόρροπο γερμανοκρατούμενο σύστημα των Βρυξελλών.

ΕΠΤΑ χρόνια εφιαλτικών μνημονίων ήταν αρκετά για να κατανοήσει ο κάθε πολίτης τι σημαίνει κατοχή.

ΑΚΟΜΑ και αυτοί που στήριζαν την Τρόικα, ελπίζοντας ότι θα ντιλάρουν μαζί τους για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους έχουν καταστραφεί.

ΑΝ συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δύο ή τρία χρόνια, το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων, των τραπεζών, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και οι εκτάσεις που έχουν αξία θα περάσουν στα χέρια των τοκογλύφων μαζί με τις ΔΕΚΟ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα ακίνητα του δημοσίου.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ η ρήξη με την Τρόικα δεν συνιστά καταστροφή, αλλά απελευθέρωση της χώρας από την Κατοχή.

Kontranews

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.