ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΧΝΗ

Ξεκαρδιστική κωμωδία το «Σ’αγαπάω, αλλά…» με τον θίασο του Στράτου Τζώρτζογλου στη Νέα Υόρκη

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που αναφέρεται στα καθημερινά ζευγάρια, και τις ανατροπές των μικροαστικών συνηθειών της καθημερινότητας.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συνεχίζει, για τρίτη χρονιά τη θεατρική του δραστηριότητα στην Νέα Υόρκη όπου ζεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια, με την θεατρική παράσταση «Σ’αγαπάω, αλλά…», η οποία πρόκειται για μια ιδαίτερα επιτυχημένη παράσταση του Γιώργου Βάλαρη και έχει παιχτεί με τεράστια επιτυχία για έξι ολόκληρες σεζόν στην Ελλάδα.

Περίληψη

Ο Φώτης ( Στράτος Τζώρτζογλου),είναι αστυνομικός στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λαϊκό παιδί, που με τη γυναίκα του τη Κική, μεγαλώσαν μαζί στην ίδια γειτονιά, στο Μενίδι και μετά παντρεύτηκαν όταν εκείνος διορίστηκε με «βύσμα»… Με λίγα λόγια , Ελληνάρας του κερατά!

Η Κική (Φλάβια Σγκόιφο/ Ναντίν Ξηντάρα) , είναι πωλήτρια στα HondosCenter, παντρεύτηκε από μικρή τον Φώτη που ήταν μεγαλυτερός της καιπροσπαθούν εδώ και χρόνια να κάνουν παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα… Παθολογικά ζηλιάρα, του κάνει τη ζωή πατίνι…

Η Νίνα ( Βασιλική Μπλιάχα), είναι κουμπάρα του Φώτη και της Κικής. Μεγαλώσανε στα διπλανά σπίτια στο Μενίδι, όταν εκείνη ήρθε από την Αμερική μαζί με την οικογενειά της, σπούδασε, δουλεύει στην Αμερικάνική πρεσβεία, παντρεύτηκε τον Μάνο και μεγαλοπιάστηκε…

Ο Θάνος (Αιμίλιος Ράφτης), είναι κουμπαράκι και φιλαράκι με τη Κική και το Φώτη από μικρά παιδιά… Από τότε που έγινε δικηγόρος , παντρευτηκε την Κική και μεγαλοπιάστηκε, τους θεωρεί λίγο παρακατιανούς, αλλά ένας μπάτσος είναι πάντα χρήσιμος, για να του σβήνει τις κλήσεις και να του παίρνει τις πινακίδες πίσω.

Επόμενες παραστάσεις

Σάββατα 20-27 Μαίου, 5μ.μ. και 7μ.μ

Κυριακές 21-28 Μαίου, στις 5μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων 929-396-6330

Τιμή $35

STATHAKION CENTER 22-51 29th street, ASTORIA NY 11105