ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

272,5 χιλ.€ για μισθούς νέων συμβούλων του Τσακαλώτου

Αύξηση των θέσεων προσωπικού και οργανωτική αναδιάρθρωση του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, η οποία θα κοστίσει 272,5 χιλ. ευρώ προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Αναδρομικές αυξήσεις στην ΕΥΠ!

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται και χορήγηση μηνιαίου επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο πολιτικό προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)

– Στο πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ, αλλά και σε όλους τους ένστολους (Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) που υπηρετούν σε αυτήν, χορηγείται και μηνιαίο επίδομα υψηλού βαθμού ευθύνης και ασφάλειας. Το ύψος και οι όροι χορηγήσεώς του θα καθοριστούν με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. Μέχρι την έκδοση της απόφασης αυτής, εξακολουθούν να καταβάλλονται τα ποσά στο ύψος που είχαν διαμορφωθεί κατά την 31.12.2016.

– Οι αποδοχές του διοικητή της ΕΥΠ καθορίζονται με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η οποία δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Όλες οι αυξήσεις στην ΕΥΠ ισχύουν αναδρομικά από 1.1.2017.

Περισσότερα για το θέμα Ποσό 272,5 χιλ.€ για μισθούς νέων συμβούλων του Τσακαλώτου – TheToc.gr