Μεσολόγγι: Γραφείο για τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Το Γραφείο Υποστήριξης και Ενημέρωσης Ατόμων με κινητικά προβλήματα του Δήμου Μεσολογγίου ξεκίνησε την λειτουργία του ,στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.
Νίκη Παπαδούλα – ΕRT.gr

Το Γραφείο Υποστήριξης και Ενημέρωσης Ατόμων με κινητικά προβλήματατου Δήμου  Μεσολογγίου ξεκίνησε  την λειτουργία του ,στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.

«…Σήμερα ξεκινά μια νέα δράση και πρωτοβουλία του Δήμου μας, που θα παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες όχι μόνο στα άτομα με αναπηρία αλλά και στις οικογένειές τους.

Βασικοί στόχοι της δράσης θα είναι η αντιμετώπιση θεμάτων πρόσβασης των συνανθρώπων μας στο αστικό περιβάλλον, ενημέρωσής τους για ζητήματα απασχόλησης, νομοθεσίας,  κοινωνικής φροντίδας, ενημέρωσης ή ακόμη κατ’ οίκον βοήθειας. Κυρίως όμως, επιδίωξή μας είναι η ευαισθητοποίηση όλων στην προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Ο στόχος αυτός μπορεί να υλοποιηθεί μέσω ενημερωτικών ημερίδων, ομιλιών και προώθησης προγραμμάτων…» επεσήμανε ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος κατά την επίσημη έναρξη.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2018, έχει συμπεριλάβει κονδύλι το οποίο προορίζεται για την διευκόλυνση της πρόσβασης  στους δημόσιους χώρους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

 

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις
No Comment

Leave a Reply

*

*

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης