ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΧΑΝΑΟΥΜΟΚΟΥΑΚΕΑ!!

Εθνικό Θαλάσσιο Μνημείο Παπαχαναουμοκουάκεα, Χαβάη, Avaaz.org
Εθνικό Θαλάσσιο Μνημείο Παπαχαναουμοκουάκεα, Χαβάη, Avaaz.org

Προς τον πρόεδρο Ομπάμα, τον κυβερνήτη της Χαβάης Ίγκε και τους γερουσιαστές Χιρόνο και Σατζ:

«Για να διασφαλίσουμε το μέλλον του πλανήτη μας, οφείλουμε να προστατεύσουμε την όμορφη βιοποικιλότητα που του δίνει ζωή. Το προτεινόμενο Εθνικό Θαλάσσιο Μνημείο Παπαχαναουμοκουάκεα είναι μια ευκαιρία για την κυβέρνησή σας να κάνει το μεγάλο βήμα που απαιτείται. Ως πολίτες που ανησυχούμε για τις θάλασσές μας, σας καλούμε να μετατρέψετε το Παπαχαναουμοκουάκεα στο μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο του κόσμου με τα ευρύτερα δυνατά σύνορα… σε έναν τόπο απ’ όπου θα αντλούμε ελπίδα και έμπνευση».

Περισσότερες πληροφορίες

Απέχουμε λίγες βδομάδες από τη δημιουργία του μεγαλύτερου θαλάσσιου καταφυγίου στον κόσμο! Το μόνο που λείπει: η υπογραφή του προέδρου Ομπάμα.

Όμως, το ισχυρό αλιευτικό λόμπι της Χαβάης έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να σταματήσει τη συμφωνία. Χωρίς ένα παγκόσμιο κύμα υποστήριξης, τα δελφίνια, οι καρχαρίες, οι χελώνες και τα άλλα ζώα που ζουν σε αυτή τη θάλασσα μπορεί να εξαφανιστούν.

Πηγές λένε πως ο Ομπάμα δε θα ενεργήσει μονομερώς, επειδή θεωρεί την προστασία των θαλασσών παγκόσμια ευθύνη. Είναι λοιπόν στο χέρι μας να του δείξουμε πως η διεθνής κοινότητα απαιτεί να σταματήσει η καταστροφή των θαλασσών, που πλέον δεν απειλεί μόνο τα μεγαλόπρεπα ζώα που ζουν σε αυτή, αλλά και την επιβίωσή μας ως είδος. Υπόγραψε το παρακάτω ψήφισμα για να του δείξουμε ότι είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτήν την προσπάθεια. Μόλις συγκεντρώσουμε αρκετές υπογραφές, θα τις παραδώσουμε στον Λευκό Οίκο και τους ηγέτες της Χαβάης που χρειάζονται την στήριξή μας.

Υπέγραψε ΕΔΩ

Διάδωσέ το παντού

FACEBOOK

TWITTER

Πηγή: Avaaz.org

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας