ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε το μωρό της σε τσάντα σκουπιδιών για τουλάχιστον τρεις μέρες και αυτό επέζησε

Ένα μωρό αναρρώνει σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ καθώς κατάφερε σαν από θαύμα να επιβιώσει έπειτα από τρεις ημέρες που ήταν πεταμένο στα σκουπίδια.  

Για το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό υπεύθυνη φέρεται να είναι η 17χρονη μητέρα του, η οποία κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εις βάρος ανηλίκου, αφού φέρεται να άφησε το μωρό της σε μια σακούλα σκουπιδιών έξω από το σπίτι της σύμφωνα με τις Αρχές της Νέας Υόρκης.

H αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι γείτονες κατήγγειλαν το γεγονός αφού παραπονέθηκαν για έναν περίεργο θόρυβο που άκουγαν από τα μπαλκόνια τους και έτσι ανακάλυψαν τι συνέβαινε.

Πιο συγκεκριμένα, δύο γυναίκες που κάθονταν στην βεράντά τους νόμιζαν ότι κάποιο ζώο έχει εγκλωβιστεί κάπου στο δρόμο, ωστόσο δεν άργησαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για βρέφος που κλαίει.

Μία από τις δύο γυναίκες δήλωσε στους αστυνομικούς ότι βρήκε στα σκουπίδια μια σακούλα και την άνοιξε αντικρίζοντας ένα κοριτσάκι μόλις 8 μηνών. Αμέσως πήρε το βρέφος στο σπίτι της και το έπλυνε.   Το μωράκι ευτυχώς νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα που ζει, αφού έμεινε κλεισμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα με σκουπίδια.

Η μητέρα του μωρού, Harriette Hoyt, κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και κρατείται στη φυλακή.   «Αυτό που έκανε είναι αδιανόητο και κανένα μωρό δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Πως γίνεται να εγκαταλείπεις το παιδί σου στα σκουπίδια; Όλοι η πόλη προσεύχεται για το βρέφος», δήλωσαν οι γείτονες.

Mε πληροφορίες από CNN : www.lifo.gr