ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ξύπνησε η Μυρσίνη Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης (Μίνας) Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Οι γιατροί την αποσωλήνωσαν και εκείνη μίλησε για πρώτη φορά έπειτα από το δυστύχημα.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο…», έλεγε στους συγγενείς της η μητέρα της, Νατάσα, από το τηλέφωνο που τους πήρε κατευθείαν, όπως αναφέρει το youweekly.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά. Εμάς, αντί να βάλει τα κλάματα, ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει. Και αυτό, όπως μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, είναι πάρα πολύ θετικό», συμπλήρωσε η μητέρα τής Μυρσίνης.

Η κυρία Νατάσα δεν σταματά να χαμογελά σε όλους, ακόμη και στους άγνωστους ανθρώπους που γνώρισε στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Μάλιστα, σε έναν κύριο περιέγραψε μια σκηνή με τη Μυρσίνη ιδιαίτερα συγκινητική. Ήταν το τεστ για να δουν οι γιατροί τη διαύγεια του κοριτσιού. «Έλα, Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, τη Μάλα… Τη θυμάσαι την Μάλα, αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς». Η απάντηση της Μυρσίνης ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί, ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.

«Θέλω να προσευχηθείτε, σας παρακαλώ, όλοι για την κόρη μου. Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι. Τώρα, σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα», κατέληξε η μητέρα της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμη:

Παντελής Παντελίδης: Είχε Τραύματα Στο Κεφάλι, Δεν Μπορέσαμε Να Τον Σώσουμε

Σε Λίγες Ημέρες Θα Βγει Το Πόρισμα Για Το Δυστύχημα Του Παντελίδη

Βγαίνει Από Τον Ευαγγελισμό Η Φρόσω Κυριάκου, Συνεπιβάτης Του Παντελίδη Στο Δυστύχημα