ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο του Λιμενικού με την καταδίωξη του σκάφους με 2 τόνους κάνναβη

Βίντεο με τον εντοπισμός και την καταδίωξη ενός σκάφους που μετέφερε 2 τόνους κάνναβη, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό. Η επιχείρηση έγινε και στα ελληνικά και στα αλβανικά χωρικά ύδατα, ενώ τελικά το σκάφος που μετέφερε την κάνναβη εντοπίστηκε τη νύχτα όταν είχε προσαράξει σε μια ακτή.

Αεροσκάφος της Frontex, διαπίστωσε ότι το σκάφος μετέφερε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και στη συνέχεια ειδοποίησε το Λιμενικό. Αντιλαμβανόμενοι ότι εντοπίστηκαν από τις αρχές, οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο σκάφος επιχείρησαν να περάσουν από τα ιταλικά στα αλβανικά χωρικά ύδατα.

Πέντε περιπολικά σκάφη, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού που μετέφερε ελεύθερους σκοπευτές της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, άρχισαν την έρευνα εντοπισμού και στη συνέχεια την καταδίωξη. Όσο τα σκάφη του Λιμενικού επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το σκάφος με την κάνναβη, οι επιβαίνοντες πετούσαν στη θάλασσα τα ναρκωτικά.

Όμως η καταδίωξη ανάγκασε τους επιβαίνοντες να χτυπήσουν το σκάφος σε βράχια και έτσι το ταχύπλοο άρχισε να βάζει νερά. Το Λιμενικό κατέσχεσε τα 110 δέματα με την κάνναβη, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες που πρόλαβαν να βουτήξουν στη θάλασσα αναζητούνται από τις ελληνικές, τις αλβανικές και τις ιταλικές αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: documentonews.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Συλλήψεις Για Ναρκωτικά Σε Αμφιλοχία, Ρίβιο Και Νεοχώρι

(Upd)Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε Εγκληματική Οργάνωση Που Μετέφερε Και Εισήγαγε Ναρκωτικά Από Την Αλβανία Στην Ελλάδα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας