ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τα στοιχεία ”μιλάνε”. Δεν οδηγούσε ο Παντελίδης

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα στοιχεία τα οποία έχει στην διάθεσή της η οικογένεια του λαοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Πέτρος Καϊμακάμης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, αποκάλυψε ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθούν τα σχετικά πορίσματα τα οποία θα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο Παντελίδης.

Μάλιστα επεσήμανε ότι εντός της εβδομάδας η οικογένεια θα καταθέσει και μηνύσεις για την κακοτεχνία του δρόμου αλλά και την ελλιπή συντήρησή του.

Τα νέα στοιχεία

Ο κ. Καϊμακάμης μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στην διάθεση της οικογένειας και αποκαλύπτουν ότι οδηγός δεν ήταν ο καλλιτέχνης. Το πρώτο, όπως επεσήμανε, είναι το γεγονός ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν εννιά εκατοστά πιο μπροστά από του συνοδηγού. Αυτό –όπως εκτιμούν οι πραγματογνώμονες της οικογένειας- αποδεικνύει ότι ο οδηγός ήταν μικρόσωμος. Ένα ακόμη στοιχείο είναι –σύμφωνα με τον κ. Καϊμακάμη- το αίμα που βρέθηκε στην πόρτα του συνοδηγού.

Ο έμπειρος δικηγόρος πάντως ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς αναμένεται το πόρισμα της Τροχαίας.

Η ασφάλεια

Επιπλέον ο κ. Καϊμακάμης διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έφεραν τον τραγουδιστή να έχει «χρυσή» ασφάλεια ζωής, ενώ επεσήμανε ότι το μοναδικό μέλημα της οικογένειας είναι η διαπίστωση των ακριβών αιτίων του τροχαίου.

Αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τους κλεμμένους λογαριασμούς στο διαδίκτυο και την μήνυση που είχαν καταθέσει (εδώ), επισημαίνοντας ότι η υπόθεση διερευνάται από τις δικαστικές Αρχές.

Τι ισχυρίζεται η Φρόσω Κυριάκου

Στον αντίποδα η συνεπιβάτης του τζιπ, Φρόσω Κυριάκου, μέσω των δικηγόρων της επιμένει ότι οδηγός ήταν ο Παντελίδης. Παράλληλα με ανακοίνωσή τους οι νομικοί συμπαραστάτες της νεαρής γυναίκας επισημαίνουν ότι βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση προκειμένου να ξεπεράσει το μετατραυματικό σοκ, ενώ υποστηρίζουν ότι η εντολέας τους απειλείται μέσω μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό:

 

Πηγή: ereportaz.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάπας: Με Τα Όπλα Της Αγάπης Η Απάντηση Στην Τυφλή Βία

Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Υποβάλλετε Φορολογική Δήλωση

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας