ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα των Μηχανικών στην Αιτωλοακαρνανία

Σ.Π.Μ Αιτωλοακαρνανίας, ψηφοφορία, αγρίνιο, μηχανικοί
Σ.Π.Μ Αιτωλοακαρνανίας, ψηφοφορία, αγρίνιο, μηχανικοί

Το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκαν στις κάλπες οι μηχανικοί για την ανάδειξη μελών στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο και στο Τοπικό του τμήματος Σ.Π.Μ. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, ενώ η διαδικασία διεξήχθη στο ΤΕΕ. Για το τοπικό τμήμα του Σ.Π.Μ Αιτωλοακαρνανίας υπήρχαν 2 ψηφοδέλτια, ένα κοινό με 6 υποψήφιους και αυτό της «Πανεπιστημονικής» με 3.
Συγκεκριμένα, από το κοινό ψηφοδέλτιο πρώτος με 50 ψήφους εκλέχθηκε ο Παύλος Νικολόπουλος και ακολούθησε ο Γιώργος Ανατσούτσουλας με 38, ο Κωνσταντίνος Καρράς με 35, ο Αλέξανδρος Μάλλιος με 32, ο Γιώργος Τασόπουλος με 31 και ο Χρήστος Σβεντζούρης με 26 ψήφους. Από την παράταξη της «Πανεπιστημονικής» ο Ηλίας Μπίτσης έλαβε 8 ψήφους, ο Γιάννης Παπατσώρης 10 και ο Γρηγόρης Τσαγγουρνός 12 ψήφους.

Ως προς τις έδρες, εκλέγονται και οι έξι συμμετέχοντες του κοινού ψηφοδελτίου, ενώ από αυτό της «Πανεπιστημονικής» ένας. Συνολικά, ψήφισαν 89 άτομα ενώ εντοπίστηκαν 2 λευκά και 2 άκυρα. Μέχρι την Παρασκευή θα συγκροτηθούν σε σώμα οι νεοεκλεγέντες του Σ.Π.Μ και θα αναδείξουν τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Ταμεία και τον αναπληρωτή Γραμματέα, ενώ θα έχουν ακόμη πέντε μέρες στην διάθεσή τους, μετά την παραπάνω διαδικασία, ώστε να γίνει η παράδοση και παραλαβή.

Κων/νος Χονδρός – sinidisi.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Το μίσος τους τιμή μου

Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση χρήσης αιγιαλού & παραλίας στην Αμφιλοχία

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας