ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχολείο πρώτων βοηθειών το Σάββατο 11/02/2017 στη Βόνιτσα

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνουν από κοινού δύο αθλητικοί φορείς της Βόνιτσας, ο Ναυταθλητικός Όμιλος και ο Λύκειος Απόλλων.

Το Σάββατο 11/02/2017 στο ξενοδοχείο Sozos Inn (1ο χιλ. Βόνιτσας-Λευκάδας) και ώρα 15.00 συνδιοργανώνουν σχολείο παροχής Α’ βοηθειών. Το σχολείο απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ενήλικες και κυρίως σε εκείνους που λόγω επαγγέλματος είναι πιο πιθανό να διαχειριστούν τραυματισμούς ή ξαφνικές αρρώστιες, όπως εκπαιδευτικοί, ένστολοι, γυμναστές, κλπ. Αν αναλογιστούμε πόσες ζωές έχουν χαθεί ξαφνικά επειδή την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε κάποιος να παρέχει στο θύμα σωστές Α’ βοήθειες, καθίσταται σαφές ότι η εκπαίδευση επί του αντικειμένου είναι βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Τους συμμετέχοντες θα εκπαιδεύσουν στελέχη του φορέα EMP Medic First Aid, από τους πλέον καταξιωμένους οργανισμούς στο χώρο, ενώ όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση θα λάβουν πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πρακτική εφαρμογή των Α’ βοηθειών ώστε οι συμμετέχοντες να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που θα διδαχθούν και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Το κόστος για τη συμμετοχή προκαταβάλλεται και ανέρχεται στο ύψος των 80€. Για συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ. 6945 998 153 και 6931 179 896 και με e-mail στο novo2004@gmail.com

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Το Νέο Δ.Σ Του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας

Ξεκινά Η 1η Εργολαβία Στην Αμβρακία Οδός, Αναμένεται Το Έργο-Σκούπα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας