ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε, αυτοβούλως, ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Σε βάρος του μεγαλομέτοχου της εταιρείας ΕΛΑΚΤΩΡ εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές Αρχές, μετά τις καταγγελίες και αποκαλύψεις για δωροδοκία αυτοδιοικητικών και άλλων παραγόντων σχετικά με έργα διαχείρισης απορριμμάτων.

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών παρουσιάσθηκε αυτοβούλως σήμερα Τετάρτη ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, μεγαλομέτοχος της εταιρείας ΕΛΑΚΤΩΡ, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές Αρχές, μετά τις καταγγελίες και αποκαλύψεις για δωροδοκία αυτοδιοικητικών και άλλων παραγόντων σχετικά με έργα διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο κ. Μπόμπολας συνελήφθη όπως ορίζει η διαδικασία και οδηγήθηκε για αποτυπώματα. Στη συνεχεία οδηγήθηκε στο εφετείο όπου ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Εντός δυο μηνών (60 ημερών) θα κληθεί να παρουσιαστεί στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφασίσει την έκδοση του η μη στην Κύπρο.

Επίσης, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας συνελήφθη ο Θεοφάνης Λώλος, πρώην στέλεχος της θυγατρικής της ΕΛΑΚΤΩΡ στην Κύπρο, ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Λάρνακα

Στην Κύπρο έχουν συλληφθεί και κρατούνται συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος της Λάρνακας και τρεις υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Για την υπόθεση έχει ήδη καταδικασθεί σε έξι χρόνια κάθειρξη ο πρώην δήμαρχος Πάφου.

Πηγή: skai.gr


Διαβάστε επίσης:

Με Δόσεις Η Πληρωμή Των Λογαριασμών Της ΔΕΗ Από Την 1η Απριλίου

Δώρο Πάσχα 2016: Πότε Θα Καταβληθεί Και Πώς Υπολογίζεται

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας