ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια του Σκλαβενίτη από σήμερα τα καταστήματα Μαρινόπουλου στην Δυτική Ελλάδα

Στα χέρια της οικογένειας Σκλαβενίτη περνούν και επίσημα από σήμερα μαζί με όλα τα άλλα , τα καταστήματα του πρώην Ομίλου Μαρινόπουλου στην Δυτική Ελλάδα.

Μετά από πολύμηνη αναμονή οι υπογραφές έπεσαν και η τύχη των 480 και πλέον εργαζομένων στον πρώην όμιλο Μαρινόπουλου από την περιοχή – συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εργάζονται στα 17 καταστήματα «Κρόνος» – περνά στη μεγαλύτερ επιχείρηση λανεμπορίου.

Χθες, τα καταστήματα του δικτύου της «Μαρινόπουλος» έμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η μετάβαση των ταμειακών μηχανών στο νέο ΑΦΜ. Σε πολλά καταστήματα, εξάλλου, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης και βεβαίως αλλαγής των επιγραφών, καθώς τα καταστήματα θα φέρουν πλέον την επωνυμία «Σκλαβενίτης».
Σήμερα ο όμιλος Σκλαβενίτη εξόφλησε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούντο στα καταστήματα της περιοχής καταβάλλοντας τους τρία μηνιάτικα.
Λίφτινγκ

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr με εντολή Σκλαβενίτη έχει ξεκινήσει το «λίφτινγκ» σε πολλά από τα πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου και στην Πάτρα, με τις εργασίες στην θεωρούμενη ως ναυαρχίδα του πρώην Μαρινόπουλου στην περιοχή, που βρίσκεται κοντά στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα , να αλλάζει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες , αφού αλλάχθηκε ακόμα και το πάτωμα.
Τόσο στο κατάστημα της Περιβόλας, όσο και σε άλλα μεγάλα καταντήματα που πέρασαν στον όμιλο Σκλαβενίτη γίνεται άλλη διαμόρφωση ενώ μέσα σε αυτά θα λειτουργεί παιδότοπος και café.

Πηγή: patrastimes.gr

Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέα αιολικά πάρκα

Τεχνικός Πληροφοριακών Συστημάτων (Κωδ. Θέσης ΤΠΣΚ-0217)

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας